12:59 - Csak rövid percekig szédülsz, hallod a sikolyt, látod a riadt szemeket, ahogy figyelik maguk körül az eltökélt gyilkosokat. Tompa puffanás, vérfröccsenés, ekkor ott tartasz, hogy egyenesen személyiséget tulajdonítasz neki, és iszonyúan el akarod utasítani azt a brutalitást, amiben részt veszel. Beugrik saját vagy más emberek képe: akár veled is végezhetnének így, és belezhetnének ki ilyen könnyedén. De ha jó a böllér, már 10-15 perc múlva húsipari termékként tekintesz rá, és órákkal később a munkálatoknál már úgy gondolod, hogy ennek az egyednek (ezeknek a hús- és zsírdaraboknak) itt van a helye az üstben, a vágóasztalon, a hurkatöltőben, máshol nem is lehetne. És azt a b*szott sok undorító nyálkát és trutymót délre már kívánatosnak is látod paprikás kolbász formájában.
Halásziban szakszerűen zajlott a disznóölés.
Nincsenek megjegyzések:
Megjegyzés küldése